تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۳/۱۰ - ۰۹:۱۱
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۳/۲۸ - ۱۴:۱۳

محققان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همکاری مرکز نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در راستای ارائه الگویی جدید در تشخیص سرطان، موفق به ساخت نانو‌حسگری الکتریکی شده‌اند که قادر به تشخیص تعداد محدود سلول‌های سرطانی تهاجمی در بین سلول‌های خوش‌خیم روده است.

نتایج این تحقیق که حاصل همکاری دکتر محمد عبدالاحد، دکتر سید شمس الدین مهاجرزاده " اعضای هیئت علمی گروه الکترونیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران " مهندس محسن جانملکی و دکتر حبیب ا... پیروی " اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" و مهندس هانی شعشعانی از دانشگاه تهران است، در مجله‌ی Biosensors and Bioelectronics ، انتشار یافته است و همچنین به عنوان یکی از مقالات برگزیده "ستاد توسعه فناوری نانو" انتخاب گردیده است.

ضمن عرض تبریک ، توفيق روزافزون ايشان را در مسير توسعه علمي، پژوهشي و اجرائي كشور از خداوند متعال مسئلت داريم.

اطلاعات  تکمیلی این موفقیت را در لینک زیر از خبرگزاری ایسنا مطالعه بفرمایید.