تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۲/۲۷ - ۱۲:۰۲

اطلاعیه انتخاب واحد ترم تابستان سال تحصیلی 96 - 95

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی رشته مهندسی پردیس فنی رسانیده می شود :

جهت اخذ دروس پروژه – کارآموزی در نیمسال تابستانی سال تحصیلی 96-95 لازم است مراحل زیر را به انجام رسانند.

مرحله اول :

از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ  6/3/96 لغایت پایان وقت اداری (ساعت 16 ) روز یکشنبه مورخ  4/4/96 نسبت به ثبت درخواست کارآموزی  از طریق منوی پیشخوان خدمت   و مراحل تائید آن اعم از : تائید سرپرست محترم کارآموزی دانشکده ، تائید کارشناس محترم آموزش دانشکده و تائید کارشناس محترم دفتر ارتباط با صنعت اقدام لازم به عمل آورند.

مرحله دوم :

از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ  17/4/96لغایت ساعت 23:59 روز چهارشنبه مورخ  21/4/96 نسبت به انتخاب واحد دروس کارآموزی  -- پروژه خود در سیستم جامع اقدام نمایند.

لازم به ذکر است عدم انتخاب واحد ، به منزله انصراف از درخواست دانشجو می باشد .

اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

پردیس دانشکده های فنی