تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ - ۱۴:۲۱
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۵/۰۲/۲۶ - ۱۵:۵۶

قابل توجه داوطلبین معرفی شده جهت مصاحبه دکترای 95-96

enlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightened

نکته ی مهم در مورد برنامه مصاحبه استعداد درخشان :

برنامه مصاحبه استعداد درخشان تغییر یافته .

لطفا با توجه به تاریخ وساعت اطلاعیه ها

اطلاعات بروز رسانی شده  را ملاحظه فرمایید.

لطفا جهت اطلاع از برنامه تشکیل پرونده و مصاحبه و دریافت فرمهای مورد نیاز به قسمت (فرمهای تحصیلات تکمیلی) مراجعه فرمایید.

( نکته:  امسال در رشته مهندسی پزشکی دکترا نمی پذیریم )

آپلود نسخه الکترونیکی مدارک

- جهت بارگذاری مدارک مصاحبه به آدرس سایت گلستان به شرح ذیل مراجعه فرمایید:

ملاک تشکیل  پرونده : ارائه گواهی تایید ثبت نام  به دفتر ت.ت

enlightened   جهت رفع مشکل در سایت گلستان ؛ باتلفنهای 61112118 و یا 61112929 تماس حاصل فرمایید وچنانچه پاسخی دریافت نکردید به سایت  its3.ut.ac.ir   ایمیل فوری بفرستید تا انفورماتیک دانشگاه فورا به این مشکل رسیدگی نموده و به آدرس ایمیل دانشگاه شما پاسخ را ارسال نمایند. بابت مشکلات سیستمی گلستان و غیره تحصیلات تکمیلی معذور می باشد. لذا بابت این امر جوابگو نمی باشیم.

enlightened   استعداد درخشان :  تشکیل پرونده حضوری نداریم.   enlightened

لطفا جهت اطلاع از شرایط و ضوابط پذیرش استعدادهای درخشان و تحویل مدارک به جناب اقای سیفی  یا سرکار خانم دهقان (تحصیلات تکمیلی پردیس فنی-ساختمان معدن 82084461-82084446-82084466) مراجعه فرمایید.   یا       ایمیل: eng_grad@ut.ac.ir

♦  ♦  ♦   جهت آگاهی از   برنامه مصاحبه استعداد درخشان دکترای95-96   ♦  ♦  ♦

به قسمت (فرمهای تحصیلات تکمیلی) مراجعه فرمایید.

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►

enlightenedenlightenedenlightened توجه: در برنامه مصاحبه استعداد درخشان رباتیک از شنبه 2/25 به شنبه 03/01 و ساعت 14 الی 15:30 تغییر یافته.

همچنین مصاحبه گرایشهای الکترونیک افزاره و نانو الکترونیک  هردو در یک مکان می باشد(814).

♦    نکته : استعداد درخشان امسال در رشته کنترل نداریم.

1395/02/21

********************************************************************

***** نکات قابل توجه *****

- منظور از هدف نامه، هدف شما از ادامه تحصیل و انتخاب رشته  و شغل آینده تان می باشد. فرم مشخصی ندارد.لطفا در چندسطر مختصرومفید در این خصوص مطالبی بنویسید.

- چنانچه داوطلبان محترم موفق به تهیه توصیه نامه نشده اند، می بایست تعداد سه نسخه توصیه نامه روز مصاحبه تحویل مدیر محترم گرایش نمایند.

- چنانچه موفق به تشکیل پرونده حضوری در روزهای مقرر نشده اید، فقط تا ساعت 12:30 روز چهارشنبه 15 اردیبهشت 95 می بایست نسبت تحویل مدارک به دفتر تحصیلات تکمیلی اقدام فرمایید. پس از آن معذوریم.

- چنانچه نمره قبولی زبان دارید حتما روز تشکیل پرونده به کارشناس مربوط در دفتر تحصیلات تکمیلی تحویل نمایید. (کپی)

- فقط نسخه کپی از تمامی مدارک مورد نیاز را تحویل دفتر ت.ت نمایید. چون بعدا مسترد نخواهدشد و امحا می گردد.

®  اطلاعات تکمیلی در وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران به نشانی http://academics.ut.ac.ir در دسترس است.

mail جهت اطلاع از آخرین خبرها تا قبل از روز مصاحبه این بخش را به طور مرتب بازدید نمایید.

********************************************************************

******قابل توجه کلیه داوطلبین رشته مهندسی کامپيوتر گرایش نرم افزار******

داوطلبین محترم می بایست در روز دوشنبه مورخ 95/02/20 از (ساعات اولیه مصاحبه ترجیحا) ساعت 8:30 - 12 ظهر جهت مصاحبه در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر - اتاق مشخص شده  حضور داشته باشند.

در صورت لزوم جهت مصاحبه (مرحله دوم) در روز سه شنبه مورخ 95/02/21 از سوی مدیر محترم گرایش مربوطه دعوت خواهند شد. اما حضور در صرفا جلسه اول الزامی برای قبولی ایجاد نمیکند!

با تشکر - دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر       15/02/95

*********************************************************************