تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۱/۲۹ - ۱۰:۵۳
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۴/۰۱/۲۹ - ۱۱:۳۳

در راستای طرح کلان ملی دفاع سایبری آزمايشگاه روتر دانشکده‌ی مهندسي برق و كامپيوتر پرديس دانشکده‌های فنی برای ساخت روتر 2/1 ترابیت بر ثانیه اقدام نمود. در مرحله اول اين پروژه، روتری با ظرفیت 100 گیگابیت بر ثانیه طراحی و پیاده‌سازی شد. اين طرح ملي در نمايشگاه یافته‌ها و دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه تهران و علوم پزشكي كه مقارن با هشتادمین سال تأسیس دانشگاه تهران برگزار شده بود رونمايی گرديد.

در اين مراسم جناب آقای دكتر محمود نيلی احمدآبادی رئيس محترم دانشگاه تهران، جناب آقای دكتر ناصر معصومی معاون محترم پژوهشی دانشگاه تهران، جناب آقاي دكتر سيد کمال‌الدین ستاره دان معاون محترم پژوهشي و تحصيلات تكميلي دانشكده مهندسی برق و كامپيوتر و تنی چند از مقامات علمی و اجرايی دانشگاه حضور داشتند. ضمناً اين پروژه در ارزيابی انجام‌شده به‌عنوان «دستاورد شايسته تقدير» انتخاب و مورد تقدير قرار گرفت.