تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۸/۰۴ - ۱۵:۰۱

دکتر فرشاد خرمی در این نشست، یک نگاه کلی به پیشرفت‌های اخیر در روش‌ طراحی کنترل غیرخطی مبتنی بر مقیاس‌گذاری بهره‌‌بالای پویا، ارائه خواهند کرد. نشان داده شده است که این روش طراحی بسیار منعطف است و می‌تواند چارچوب یکسانی برای کنترل فیدبک حالت و کنترل فیدبک خروجی و برای سیستم‌های غیرخطی پایین مثلثی (پس‌خور) ، بالا مثلثی (پیش‌خور) و حتی برخی از سیستم‌های غیر مثلثی ارائه نماید. علاوه بر این، این چارچوب طراحی، قوام قابل توجهی نسبت به نایقینی‌های پارامتری، دینامیک‌های مدل نشده و اغتشاشات نویزی دارد. می‌توان این روش را به چارچوب‌های تطبیقی و مقاوم و هم‌چنین کنترل غیرمتمرکز سیستم‌های ابعاد وسیع، سیستم‌های تأخیر دار و سیستم‌های با دینامیک ورودی مدل‌نشده گسترش داد. هسته‌ی اصلی این روش، حل زوج نامساوی‌ جفت‌شده‌ی لیاپانوف است.

در این ارائه، مروی بر سایر فعالیت‌های آزمایشگاه CRRL نیز انجام خواهد گرفت. این فعالیت‌ها شامل کنترل وسایل پرنده‌ی خودکار با پره‌ی ثابت و چرخشی، وسایل دریایی و روبات‌های انسان‌نما خواهد بود. هم‌چنین به فعالیت‌هایی در زمینه‌ی طراحی مسیر و رد کردن مانع برای پرنده‌های بدون سرنشین اشاره خواهد شد.

این سخنرانی روز چهارشنبه 7 ام آبان 1393، از ساعت 10 الی 12 در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار می گردد.

از کلیه اساتید و دانشجویان علاقه‌مند جهت شرکت در این سخنرانی دعوت به عمل می آید.

برای دریافت پوستر سخنرانی اینجا را کلیک کنید.